X
تبلیغات
دلنوشته های سوگلی - طرز تهیه مرغ با سس پرتقال


دلنوشته های سوگلی

پر از حرفای تازه

برای پخت مرغ اول میایم دو طرف مرغ رو با کره کامل سرخ میکنیم و نمک و فلفل و زعفرونم بهش میزنیم....

اصلا در پخت این مرغ نباید از زردچوبه و پیاز استفاده کرد!اگه دوست داشتید فقط یه چوب دارچین میتونید تو قابلمه بندازید تا بوی دارچین بگیره...

وقتی ادویه رو زدید اب پرتقال طبیعی رو تا اندازه ای به مرغ اضافه میکنید تا تقریبا روی مرغ ها رو بگیره!نه باید خیلی کم باشه نه خیلی زیاد...اگه کم باشه زود تبخیر میشه و سسی برای مرغ نمیمونه و اگرم زیاد باشه سس غلیظی ته قابلمه نمیمونه!

واسه اب پرتقال هر کسی یه ذائقه ای داره!از سنکوئیک و سن ایچ هایی که بیاد اب بهشون اضافه بشه استفاده بشه استفاده نکنید چون یه طعم شیرین و بدی پیدا میکنه!هرچی طعم ملس تر باشه خوشمزه تر میشه....

بعد از ۴۵ دقیقه که مرغ توی اب پرتقال جوشید غذا امادس...برای تزئینشم میتونید برش هایی از پرتقال رو کنار ظرف غذاتون قرار بدید و خیلی خشجلش کنید

این غذارو هم میشه با زرشک پلو خورد هم با شیرین پلو!من با شیرین پلو چون توش خلال های پوست پرتقال بود درست کردم و خیلی خوشمزه شد....




طرز تهیه کباب تابه ای

برای درست کردن کباب تابه ای اول یه پیاز متوسط رو با رنده ی درشت رنده میکنیم تا پیاز اب نندازه!با رنده ی ریز پیاز زود اب میندازه.....

به ازای هر یک بسته گوشت چرخکرده یه پیاز متوسط کافیه....وقتی پیاز و گوشت رو با هم مخلوط کردیم٬نمک و فلفل و زردچوبه و کی زعفرون هم بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم....

اگه مخلوطمون خیلی شل بود یه قاشق ارد سفید اضافه میکنیم ولی من چون بعد رنده کردن پیازها ابش رو میریزم دور و با خود پیاز گوشتم رو مخلوط میکنم اصلا شل نمیشه و اب نمیندازه!من تاحالا از ارد استفاده نکردممم...

وقتی موادمون با ادویه خوب مخلوط شد به هر شکلی که دوست داشتید میتونید درست کنید و تو روغن داغ شده بندازید تا سرخ بشه!زیر گاز نباید زیاد باشه چون کباب زود میسوزه و وسطش خام میمونه!

وقتی دو طرف کباب سرخ شد گوجه های حلقه حلقه شده روی کباب قرار میدید و بعدشم سیب زمینی های حلقه حلقه شده!من اینبار سیب زمینی خلالی داشتم و دیگه حلقه حلقه نکردم ولی سیب زمینی حلقه شده خیلی خوشمزه تر میشه....

بعد از اینکه سیب زمینی های رو گذاشتیم تو یه لیوان یه قاشق رب+یه قاشق ابلیمو+نمک+فلفل سیاه میریزیم و بقیه لیوان هم اب میریزیم و با رب و موادمون کامل مخلوط میکنیم و داخل تابه مون میریزیم تا کباب و سیب زمینیمون مغز پخت بشه....لیوانتون خیلی کوچیک نباشه و اب زود تبخیر بشه چون سیب زمینی خام میمونه!

یه ربع که جوشید کباب اماده هستش و یه سس خیلی خوشمزه ای هم از رب گوجه ته تابه میمونه که وفت کشیدن حتما روی کباب و سیب زمینی بریزید و حالشووووو ببرید

 

|شنبه 21 مرداد1391| 13:25|سوگلی|